Nieuws

Stage Toegepaste Psychologie september 2024
Nieuwsbericht stagevacatures

Word jij stagiair(e) HBO Toegepaste Psychologie bij ons team Onderwijsadviseurs voor de periode september 2024 t/m januari 2025?

SPRINT als brug naar school
SPRINT als brug naar school

Van games bouwen in Roblox tot het leren van Duits en Engels via Duolingo. En natuurlijk ook schoolwerk, met als doel weer in het schoolritme komen en de kennis op peil houden.

Hoe werk je bij SPRINT aan jouw IT kennis?
Werken aan IT kennis SPRINT

Als er een nieuwe Sprinter binnenkomt, stellen we samen een talentplan op om te kijken welke vaardigheden er te ontwikkelen zijn. Een onderdeel hiervan zijn de doelen op IT gebied.

ROUTE VO stopt per 1 augustus
Nieuwsberichten maart

Per 1 augustus 2024 is het helaas niet meer mogelijk de ROUTE VO af te nemen. U kunt de ROUTE VO nog tot deze zomervakantie afnemen.

Van kapotte stofzuiger tot robotica
Van stofzuiger tot robotica

Bij de SPRINT hardware afdeling zijn we altijd weer op zoek naar nieuwe projecten voor onze Sprinters. Van kapotte game controller tot koffiezetapparaat en van oude stofzuiger tot laptop.

ADIT basistraining (online)
Nieuwsbericht ADIT training

Bij de ADIT basistraining leert u alles wat u moet weten voor het afnemen van de ADIT.

De eerste doorstroomtoets zit erop
Nieuwsbrief jan 24

De afname van onze ROUTE 8, dit schooljaar voor het eerst als 'doorstroomtoets', is goed verlopen. Op 11 maart zijn de rapportages verstrekt.

Factsheet CvTE normering doorstroomtoets
Afbeelding nieuwsbericht factsheet CvTE doorstroomtoets 2024

Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) publiceert een factsheet over de doorstroomtoets normering: "Er kwamen vooral veel vragen over de verschillen tussen de toetsadviezen en de schooladviezen.

Incompany Cursus Diagnostiek van dyslexie
Incompany cursus Diagnostiek van dyslexie bij A-VISION (Apeldoorn).

Op 9 en 16 september 2024 geeft PAO Psychologie een incompany cursus Diagnostiek van dyslexie bij A-VISION (Apeldoorn). Zien we jou ook in september?

Studiekeuze- en loopbaanonderzoek
Studieloopbaan onderzoek website

Doe je dit schooljaar examen en kun je wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze? Sta je op het punt om een profiel- of sectorkeuze te maken? Of wil je je (her)oriënteren op een andere loopbaan?

Groepsactiviteiten SPRINT
Groepsactiviteiten-website

De meeste Sprinters hebben veel baat bij structuur en ritme. Daarom introduceerden groepsbegeleiders Sylvia en Katja begin dit jaar een nieuwe activiteitenkalender.

Nieuw: dyslexieonderzoek mét voor- en nameting
Dyslexie onderzoek nieuwsbrief

Uit ervaring weten wij dat bij een dyslexie onderzoek veel voorbereidings- en afrondingstijd komt kijken.