Kennismaken

ADIT demo

Ben je benieuwd wat de ADIT jou te bieden heeft? Maak dan kennis met de ADIT via onze demo. Log hier in met onderstaande gegevens:

Gebruikersnaam: demo

Wachtwoord: demo

Proefcode
Scholen kunnen kennismaken met de ADIT en daarmee ook met adaptief testen. A-VISION geeft hiervoor proefcodes uit, zodat er inzicht kan worden verkregen in deze test. Deze proefcode kunt u aanvragen via info@a-vision.nu.

Let op: de ADIT demo en de proefcode zijn enkel bedoeld voor scholen en niet voor ouders en/of kinderen. U ontvangt achteraf ook geen resultaten van de demo.

Eindtoets ROUTE 8 & ADIT
Scholen kunnen de ADIT afnemen als advies ondersteunende toets. Indien scholen zowel de ROUTE 8 eindtoets afnemen als de ADIT in groep 8, kan dit tegen een gereduceerd tarief. Dit tarief geldt wanneer minimaal 50% van de leerlingen ROUTE 8 en de ADIT maakt. Vraag gerust naar de mogelijkheden via contact@a-vision.nu.

Video
In onderstaande video kunt u kort kennismaken met de ADIT en worden algemene vragen behandeld zoals: 'Wat houdt de ADIT in?' en 'Voor wie is de ADIT bedoeld?' Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag ook bij onze meest gestelde vragen.