Medewerker klantondersteuning

Aantal uur in overleg

 

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in een maatschappelijke organisatie? Houd je van werken binnen een informeel bedrijf met korte lijnen en een platte structuur? Heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden en klantcontact? Lees dan snel verder want wie weet zoeken wij jou!

 

De organisatie

A-VISION is er voor iedereen die op zoek is naar een passende plek in het onderwijs of in de maatschappij. Vanuit die missie ontwikkelen wij innovatieve, adaptieve tests en bieden wij diagnostiek, advies en begeleiding bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Onze IT-zorgvoorziening SPRINT biedt thuiszitters met ASS of hoogbegaafdheid een plek voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Meer informatie over A-VISION vind je hier: https://a-vision.nu/page/Home In deze lerende organisatie zoeken we op korte termijn een medewerker klantondersteuning.

 

Wat houdt het werk in?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden verbonden aan onze eindtoets ROUTE 8. Wanneer de scholen zich hebben aangemeld voor ROUTE 8, ben jij degene die deze gegevens verwerkt in ons testsysteem. Gedurende de gehele eindtoetsperiode ben jij hierbij betrokken: van het aanmaken van inlogcodes tot het klaarzetten van rapportages voor de scholen. Jij zorgt ervoor dat de eindtoetsperiode soepel verloopt voor de scholen. Daarnaast ben jij ook hét aanspreekpunt voor scholen en ben je verantwoordelijk voor de telefoonbehandeling. 

 

Wie zoeken wij?

Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over de volgende competenties:

  • Je beschikt minimaal over een MBO-3 diploma richting administratie;
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je hebt een goede en duidelijke telefoonstem;
  • Je kunt in een hoog tempo administratieve werkzaamheden verrichten;
  • Je leert snel nieuwe administratieve systemen je eigen te maken;
  • Je werkt secuur;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
  • Je bent enthousiast en representatief.

 

Solliciteren

Het betreft een functie met een tijdelijk dienstverband vanaf begin december tot en met eind juni. Ben jij vanaf december beschikbaar en wil jij het team van ROUTE 8 komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 13 oktober 2022 naar sollicitatie@a-vision.nu. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 18 oktober 2022. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Angelique Oosterik, manager Onderwijsadvisering, Testontwikkeling en Communicatie via AOosterik@a-vision.nu of 055-5400333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Download hier de vacature.