Kennismaken

Regiobijeenkomsten
Gedurende het gehele jaar organiseren wij diverse regiobijeenkomsten. Een overzicht van deze bijeenkomsten en de mogelijkheid om u hiervoor aan te melden vindt u hier.

Kunt u niet aansluiten bij één van de regiobijeenkomsten? Neem dan gerust contact met ons op voor het organiseren van een presentatie op locatie. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons plannen om te videobellen.

Normeringsonderzoeken
Alle eindtoetsen worden goedgekeurd voor een periode van vier jaar, maar worden wel jaarlijks gecontroleerd. Op deze manier is het Ministerie er zeker van dat de inhoud van de eindtoetsen betrouwbaar is en de leerlingen juist getoetst worden.

Ieder jaar moet er een deel van de vragen vernieuwd worden. Om de nieuwe reeks vragen toe te kunnen voegen aan de eindtoets, moeten de vragen genormeerd worden. A-VISION organiseert daarom jaarlijks normeringsonderzoeken om de nieuwe vragen te normeren. Deze normeringsonderzoeken worden gehouden van november tot en met februari. Voor scholen is dit een geschikte kans om kennis te maken met:

  • De toetsomgeving;
  • Digitaal testen;
  • Een check van en advies over uw digitale testomgeving (ben-ik-geschikt);
  • Diverse toetsonderdelen;
  • Manier van vraagstelling.

Scholen die meer informatie willen ontvangen over de normeringsonderzoeken of zich willen aanmelden kunnen contact opnemen via normering@a-vision.nu.

ROUTE 8 demo

Ben je benieuwd wat ROUTE 8 jou te bieden heeft? Maak dan klassikaal kennis met ROUTE 8 via onze demo. Het is niet de bedoeling dat leerlingen individueel gaan inloggen. Log hier in met onderstaande gegevens:

Gebruikersnaam: demo

Wachtwoord: demo

Demovideo

Snel kennismaken met de eindtoets ROUTE 8? Met behulp van onderstaande video kun je aan jouw leerlingen laten zien hoe de testomgeving van ROUTE 8 eruit ziet en krijg je een indruk van de verschillende onderdelen in de eindtoets.

Instructievideo

Om leerlingen voor te bereiden op de eindtoets ROUTE 8 hebben we een filmpje gemaakt. Laten we een kijkje nemen hoe de eindtoets ROUTE 8 werkt: